Υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

fj

Αβραμίδου Στέλλα

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσα στην περιοχή του Ντεπώ. Είμαι απόφοιτος του 21ο Λύκειου και κάτοχος πτυχίου Ελληνικής Φιλολογίας και μεταπτυχιακού διπλώματος Θεωρίας της Λογοτεχνίας, Συγκριτικής Γραμματολογίας, Μετάφρασης και Μεταφρασεολογίας (Φιλοσοφικής Σχολής ΑΠΘ), με διαστήματα παραμονής και επιμόρφωσης στη Γερμανία. Εργάστηκα στην Πανελλήνια Ένωση Μεταφραστών και με κύρια γλώσσα εργασίας τη γερμανική, έχω ασκήσει το επάγγελμα της μεταφράστριας σε συνεργασία με ιδιώτες, μεταφραστικά γραφεία και εκδοτικούς οίκους. Από το 2006 εργάζομαι ως υπεύθυνη διαχείρισης έργου (project manager) και εξυπηρέτησης πελατών (account manager) σε διεθνή μεταφραστική εταιρεία. Συμμετέχω στις διαδικασίες της αυτοδιοίκησης από το 2010. Την περίοδο 2010-2014 εξελέγην α’ αναπληρωματικό μέλος στο Δημοτικό Συμβούλιο και συμμετείχα στο Δ.Σ. του «Οργανισμού Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας», (Ο.ΒΡΕ.Π.Ο.Μ.) του Δήμου Θεσσαλονίκης. Είμαι εν ενεργεία Δημοτική Σύμβουλος εκλεγμένη με την παράταξη των «Εντάξει». Τον Αύγουστο του 2018 ανεξαρτητοποιήθηκα από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, προκειμένου να προσχωρήσω στη δημοτική παράταξη "Θεσσαλονίκη Θετικά" με επικεφαλής τον Μάκη Κυριζίδη ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του 2019. Πεποίθησή μου είναι ότι η νέα, παραγωγική γενιά πρέπει να αναλάβει θέσεις διοίκησης και να διαμορφώσει το μέλλον της πόλης στην οποία ζει. Η ομάδα "Θεσσαλονίκη Θετικά" αποτελείται από άτομα που γνωρίζουν σε βάθος τις διαδικασίες του Δήμου καθώς και τα νευραλγικά ζητήματα της πόλης, όπως είναι η Καθαριότητα, ο Τουρισμός και ο Πολιτισμός. Επιθυμούμε από την επόμενη κιόλας μέρα της εκλογής μας να ξεκινήσουμε την υλοποίηση απλών και υλοποιήσιμων έργων που θα αλλάξουν την καθημερινότητα των πολιτών της Θεσσαλονίκης.
 

υποψηφιοι

Αποστολίδου Ελένη

γθ

Βαγιωνάς Δημήτρης

Γεννήθηκα και κατοικώ στη Θεσσαλονίκη. Είμαι απόφοιτος του 6ου Εσπερινού Τ.Ε.Ε. Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα υποστήριξη Συστημάτων Εφαρμογών και Δικτύων και Υπολογιστών στον τομέα Πληροφορικής – Δικτύων Η/Υ, του 14ου Εσπερινού Τ.Ε.Ε Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα Εγκ/σεων Κτιρίων και Βιομηχανικών Χώρων στον τομέα Ηλεκτρολογικού, του ICBS Θεσσαλονίκης με την ειδικότητα Marketing και Μηχανογραφημένη Λογιστική και του  Α.Β.Σ.Θ. με τομέα Οικονομίας και Διοίκησης. Εργάσθηκα στην «ΠΡΟΜΕΤΑΛ» Α.Ε.Β.Ε, στην Αφοί Μπάκλη Α.Ε.Β.Ε. και στο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων ως Βοηθός Επιμορφωτής στο πλαίσιο έργου «Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε Βασικές Δεξιότητες των Τεχνολογιών Πληροφορίας & Επικοινωνιών (Τ.Π.Ε.) στην Εκπαίδευση» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση & Αρχική Επαγγελματική Κατάρτιση» και ως υπεύθυνος ασφαλείας στο πρ. κοινωφ. χαρ. σε Δήμους και Υπηρεσίες Α’ υποδοχής Ασύλου και Διαχείρισης Προσφυγικών Ροών. Σήμερα εργάζομαι ως ασφαλιστικός και επενδυτικός σύμβουλος στις εταιρείες ΝΝ (σημερινή ING), AGF, GEΝERALI LIFE, Λαϊκή Ζωής, Ευρωπαϊκή Πίστη, International Life, Prime.

val

Βαλαβάνης Θεμιστοκλής

Γεννήθηκα στην Κατερίνη Πιερίας και μεγάλωσα στην Αμερική, στο Upper Darby / Φιλαδέλφια. Εργάστηκα επί σειρά ετών σε αμερικάνικες και ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και στο Α.Π.Θ. ως τεχνικός Η/Υ. Το πάθος μου από μικρός είναι ο αθλητισμός. Γι’ αυτό, με το που γύρισα από Αμερική, ίδρυσα την MLO EUROPE A.E. με αντικείμενο την Εμπορία Αθλητικών Ειδών και Διατροφής. Επιχειρηματική δραστηριότητα σε Παγκόσμιο Επίπεδο, με έδρα την Ελλάδα και έντονη φιλοζωική δράση. Έχω ενεργή συμμετοχή στα κοινά της Θεσσαλονίκης.

δφδ

Βαρσαμά (Πέγκυ) Παναγιώτα

Είμαι Διαιτολόγος – Διατροφολόγος απόφοιτη του τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας Κρήτης. Αυτό το διάστημα βρίσκομαι και δραστηριοποιούμαι στην Θεσσαλονίκη από όπου κατάγομαι και μεγάλωσα ενώ συνεχίζω να διευρύνω τις γνώσεις μου μέσω μεταπτυχιακών σπουδών (Master Practitioner on Eating Disorders, και  Psychology Consulting and Life Coaching). Παράλληλα με τις σπουδές μου αλλά και μετέπειτα ασχολήθηκα επαγγελματικά και με το modeling έχοντας κάνει συνεργασίες με κορυφαία ονόματα του χώρου. Επίσης έχω σημειώσει σημαντικές διακρίσεις τόσο στον αθλητικό τομέα ως παίκτρια του ping- pong αλλά και στον χώρο της ποίησης. Η αγάπη για την πόλη όπου γεννήθηκα και μεγάλωσα είναι μεγάλη γι αυτό έβαλα υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ.Κυριζίδη «Θεσσαλονίκη Θετικά». 

φφ

Βλάχου Κατερίνα

Γεννήθηκα και κατοικώ μόνιμα στη Θεσσαλονίκη στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Φοίτησα στα ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και αποφοίτησα ως Τεχνολόγος Γεωπόνος Ζωικής παραγωγής. Φοίτησα στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή στο τμήμα Ελέγχου και Διασφάλισης Ποιότητας και Υγιεινής ISO – HACCP στη Βιοτεχνία – Βιομηχανία Τροφίμων. Ως Τεχνολόγος Γεωπόνος εργάστηκε στην επίβλεψη και έλεγχο των εργασιών της συντήρησης πρασίνου στο έργο της Ν. Παραλίας του Δήμου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα σε ασφαλιστική εταιρεία ως σύμβουλος πωλήσεων, διαφημίστρια και αντιπρόσωπος παραγγελιών σε εταιρεία ειδών συσκευασίας, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων σε φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης. Συμμετείχα στη συμβουλευτική ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών. Εχω δυο γιους που σπουδάζουν στο ΑΠΘ Φιλοσοφική - Παιδαγωγική και στο ΙΕΚ Δημοσίου Στέλεχος ασφαλείας προσώπων και υποδομών. Θέλω να συμβάλλω για μια πόλη με μέλλον, τη Θεσσαλονίκη μας!

gar

Γαργαλιάνος Σταμάτης

Ο  Σταμάτης  Γαργαλιάνος είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Επίσης είναι Μάνατζερ Πολιτισμού. Στο Πανεπιστήμιο PARIS-III - Sorbonne Nouvelle τελείωσε τις βασικές του σπουδές (1985 - πτυχίο Licence). Συνέχισε με δεύτερο πτυχίο, την επόμενη χρονιά, (1986- πτυχίο Maitrise). Στη συνέχεια και στο ίδιο Πανεπιστήμιο ακολούθησε μεταπτυχιακές σπουδές τις οποίες τελείωσε την επόμενη χρονιά (1987 -D.E.A.). Είναι πτυχιούχος Α.Β.Σ.Θ. (νυν Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) (Οργάνωση-Διοίκηση Επιχειρήσεων) (1980) και κάτοχος Μάστερ (D.E.A.) κοινωνιολογίας-οικονομίας (Developement et Civilisation) στο Πανεπιστήμιο PARIS - II (Pantheon). Στο Πανεπιστήμιο PARIS-IX - Dauphine εκπόνησε διδακτορική διατριβή (1988-1994). 

Γρηγόρης Γρηγοράς

Γρηγοράς Γρηγόρης

Γεννήθηκε το 1964 και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησε από το τμήμα Προγραμματισμού και Ανάλυσης Η/Υ Ιδιωτικής Σχολής το 1985. 'Έχει διατελέσει επί σειρά ετών Διευθυντής Προγράμματος Ραδιοφωνικών Σταθμών της Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων και Γραφείο τύπου Θεατρικών ομάδων της πόλης μας. Ιδιοκτήτης Τοπικής Εφημερίδας και Υπεύθυνος παραγωγής και Παρουσιαστής Τηλεοπτικών Εκπομπών από το 1999, διετέλεσε και υπεύθυνος Αθηναϊκών Εφημερίδων Πανελλαδικής εμβέλειας για την Βόρεια Ελλάδα. Από το 2016 είναι Διευθυντής του Γραφείου τύπου της εταιρείας Spark Advertising Group, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Η μεγάλη του αγάπη προς τον Πολιτισμό και ειδικότερα το Θέατρο λαμβάνει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του.

υποψηφιοι

Γυμνόπουλος Θεόδωρος

Ασφαλιστής

ρε

Δαμαλάς Ισίδωρος

Απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Απόφοιτος της Νομικής της σχολής Ν.Ο.Π Ε του Α.Π.Θ. Δικηγόρος Θεσσαλονίκης από το 2001. Μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών σπουδών. Μέλος του σωματείου "Φίλοι του Μουσείου Μακεδονικού Αγώνα". 

διμ

Δημητριάδης Αχιλλέας

Γεννήθηκε το 1959 στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται ενεργά με το θέατρο από 10 ετών οπότε και εντάχθηκε στην παιδική σκηνή της Μαίρης Σοϊδου ακολουθώντας τη σχετική φοίτηση. Μέχρι σήμερα συμμετέχει ανελλιπώς σε παραστάσεις θιάσων στη Θεσσαλονίκη, συμπράττοντας για μια πενταετία και με την 35χρονη σήμερα, μαθηματικό κόρη του, Ελεονώρα. Μετά το Λύκειο ολοκλήρωσε σπουδές Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού και Εξωτερικού Χώρου στη Σχολή Ευκλείδη και δραστηριοποιήθηκε στις χερσαίες μεταφορές με γραφεία Θεσσαλονίκη – Αθήνα, ως αντιπρόσωπος της Ε.Α.Σ. Πατρών στον κλάδο Οίνου, ως επιχειρηματίας καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη, και ως ιδιοκτήτης ναυτιλιακής εταιρίας ναύλωσης σκαφών (ιδιοκτήτης S/Y). Από το 2015 έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στο θέατρο εμμένοντας και παραμένοντας Θεσσαλονίκη.

σδ

Δημητριάδης Γρηγόρης

Γεννήθηκε το 1990 στη Θεσσαλονίκη και είναι τελειόφοιτος του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΜΒΑ) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κατεύθυνση τις Υπηρεσίες Φιλοξενίας και τον Τουρισμό του Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Απόφοιτος Πολιτικού Κλάδου Βαλκανικών Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών, Πανεπιστημίου Μακεδονίας Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε στην εταιρία AA+ Partners (εκπαίδευση και διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού στον τουρισμό), στην εξυπηρέτηση πελατών στο high end κατάστημα Collective Resort του Ομίλου Fοlli Follie (FF Group) στη μαρίνα του Sani Resort, Χαλκιδικής και με τις οικογενειακές επιχειρήσεις Pizza – Pasta George (εστιατόριο) στα Λαδάδικα και Europcar, Ενοικιάσεις αυτοκινήτων σε Χαλκιδική, Κατερίνη και Λάρισα. Σήμερα διατηρεί το κατάστημα Γυναικείων Ενδυμάτων Dress me, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής.
 

th

Δουκουζγιάννης Σταύρος

Γεννημένος την προηγούμενη χιλιετία στην Ανω Τούμπα Θεσσαλονίκης Ενορία Αγ.Βαρβάρας με καταγωγή από το Πελαδάρι της Μ.Ασίας. Ηθοποιός με έντονη δράση στα πολιτιστικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης. Μέλος της θεατρικής ομάδας ΑΡΑΤΟΣ και υπεύθηνος marketing του ομώνυμου πολιτιστικού σωματείου. Πρώην αντιπρόεδρος Ε.Ο.Ε.  Ερευνητικός Οργανισμός Ελλήνων. Ραδιοφωνικός παραγωγός εκπομπή "Εκθεση Ιδεων" Εχει διατελέσει πρόεδρος τμήματος ΑΗΕΡΑ στο hj27 Ωραιοκάστρου. "Η Α.Τούμπα που ζω είναι ένας τόπος ήσυχος, πανέμορφος,με πολλές προοπτικές εξέλιξης και ανάπτυξης. Έτσι λοιπόν είμαι αποφασισμένος να  τοποθετήσω έστω ένα «λιθαράκι προόδου»… στη «γειτονιά» που ζω! Ο πολιτισμός είναι στάση και τρόπος ζωής που ενώνει τους ανθρώπους".

υποψηφιοι

Δουρτμέ Μερόπη

Καλλιόπη Ζερβού

Ζερβού Καλλιόπη

Είναι επιστημονική ερευνήτρια, κάτοχος Διπλώματος με τίτλο Μηχανικός Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων, από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει εργαστεί στο κομμάτι της ανάπτυξης Πληροφοριακών Συστημάτων, για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, όπως επίσης και στο κομμάτι της ανάπτυξης Βάσεων Δεδομένων για την εταιρεία  Ionian Technologies. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Marketing, καθώς επίσης και σεμινάρια Εσωτερικού Ελέγχου μιας επιχείρησης. 

jh

Καϊκονίδης Πρόδρομος (Μάκης)

Εργοδηγός ηλεκτρονικός. Διευθύνει την εταιρεία MEDELA - KLINIKUM από το 1988, η οποία  αντιπροσωπεύει μερικούς από τους μεγαλύτερους και διεθνώς αναγνωρισμένους κατασκευαστικούς οίκους ιατρικού εξοπλισμού και προϊόντων μητρικού θηλασμού.

kar

Καρυπίδου Ηλιάνα

Είμαι δικηγόρος, διορισμένη στο Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης από το Σεπτέμβριο του 2004, ήδη Παρ' Αρείω Πάγω. Αποφοίτησα από τη Νομική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου το 2002, κατέχω από την ίδια σχολή, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Δημόσιο Δίκαιο και τις Πολιτικές Επιστήμες Νομικής (2005-2008). Φοίτησα και στο Τμήμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τομέα Διεθνών Σπουδών του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (2014-2016), στα πλαίσια του οποίου παρακολούθησα τα θερινά μαθήματα Ιδιωτικού Διεθνούς Δικαίου της Ακαδημίας Διεθνούς Δικαίου της Χάγης (Αύγουστος 2016). Η ενασχόλησή μου με το ελεύθερο επάγγελμα της δικηγορίας υπήρξε αδιάλειπτη, τόσο σε συνεργασία με γνωστή δικηγορική εταιρία όσο και ατομικά. Παράλληλα με τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις ασχολούμαι συστηματικά με την αγωνιστική ιστιοπλοϊα και το άθλημα της ξιφασκίας, ενώ συμμετείχα και συμμετέχω σε σωματεία με κοινωνική και πολιτική δράση. Πέρα από τη μητρική μου γλώσσα μιλώ αγγλικά και γαλλικά. Οι δυσκολίες της εποχής μας δεν με αποτρέπουν από το να ασχοληθώ με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αντίθετα είναι κίνητρο, γιατί οι δυσκολίες εξαγνίζουν τους σκοπούς. Ο Μάκης Κυριζίδης σηματοδοτεί την αλλαγή στα πρόσωπα της πολιτικής και η μέχρι τώρα πολιτική-αυτοδιοικητική του πορεία δείχνει ότι μπορεί να την υποστηρίξει με σοβαρότητα και συνέπεια.   

νικ

Κάστρος Νικόλαος

Κάτοικος Τριανδρίας
Τεχνικός ΟΑΣΘ 
Μέλος σκοπευτικής ομοσπονδίας
Εθνικός κριτής αγώνων σκοποβολής
Εκπαιδευτής IPSC
Σκοποβόλος ΑΣΟΛΠ

κρ

Κράπης Γιώργος

Γεννήθηκα το 1975 στην Θεσσαλονίκη. Είμαι υ. Δρ. του τμήματος Θεολογίας του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης και καθηγητής. Μιλάω Σουηδικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Νορβηγικά. Κατοικώ στην Θεσσαλονίκη στο κέντρο στην καρδιά της πόλης μας και είμαι λάτρης της παραλίας και της ιστορίας αυτής της πόλης. Είμαι παντρεμένος και έχω μια κόρη. 

Κική Κυδωνοπούλου

Κυδωνοπούλου Κική

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1982. Αποφοίτησε από το τμήμα «Επιστημών της Προσχολικής Αγωγής και του Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού» του Πανεπιστημίου Αιγαίου (Ρόδος) το 2004. Από το 2005 εργάζεται ως νηπιαγωγός σε ιδιωτικά σχολεία και νηπιαγωγεία. Το 2005 αποφοίτησε από την σχολή αρμονίας των ωδείων «Σαμαρά & Αστρινίδειο». Στον τομέα των εικαστικών δραστηριοποιείται από το 2010 με εκθέσεις κατασκευών από ανακυκλώσιμα υλικά και συμμετοχές σε εκδηλώσεις εικαστικών με φιλανθρωπικό σκοπό. Από το 2014 εργάζεται ως νηπιαγωγός στο «Φιλανθρωπικό  Ίδρυμα Παίδων Τούμπας» η «ΕΛΠΙΣ».     

 

υποψηφιοι

Κυριαζή Δέσποινα

Δικαστική επιμελήτρια

κιφ

Κυφωνίδης Ιωάννης

Ηθοποιός, Σκηνοθέτης και Συγγραφέας μεταξύ άλλων στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το ΚΘΒΕ, το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, στο Θέατρο Αυλαία, στο Θέατρο Φλέμιγκ , το Θέατρο Έαρ Βικτώρια, το Θέατρο Επί Κολωνώ, το Βυρσοδεψείο Αθηνών και το αυθεντικό βαγόνι του Orient Express στο Σιδηροδρομικό Μουσείο Θεσσαλονίκης και σε ταινίες μεγάλου μήκους και μικρού μήκους, με ελληνόφωνους, αγγλόφωνους και γερμανόφωνους ρόλους σε ελληνικές και διεθνείς συμπαραγωγές και ελληνικό σήριαλ μεγάλου ιδιωτικού καναλιού. Παρουσιαστής ειδήσεων και εκπομπών στην ΕΡΤ και ηθοποιός σε δραματοποιημένα audiobooks και παρουσιαστής-παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Συντάκτης και αρθρογράφος σε εφημερίδες, περιοδικά και σάιτ.

λαζ

Λαζαρίδης Γιώργος

Γεννήθηκε στα Λεύκαρα Κοζάνης. Εισήχθηκε στην Σχολή Αξιωματικών Αστυνομίας και αποφοίτησε το 1986 ως Υπαστυνόμος Α’ και έπειτα στην Κτηνιατρική Σχολή ΑΠΘ και αποφοίτησε το 1992 ως Κτηνίατρος. Κατά την αστυνομική του διαδρομή υπηρέτησε σε νευραλγικές θέσεις της Α. Δ. Θεσσαλονίκης ( Διοικητής Α. Τ. –Προσωπάρχης –Υπασπιστής - Προϊστάμενος Πολιτικής προστασίας). Έχει διδάξει στις Σχολές Αστυνομίας σε θέματα Εφαρμογής Αγορανομικού Κώδικα, Ειδικών ποινικών νόμων, Ψυχολογίας του όχλου, Κ.Ο.Κ, κλπ). Το 1992 μετατάχθηκε στα ειδικά καθήκοντα της Αστυνομίας (ως Αστυκτηνίατρος). Υπηρέτησε στην Αγορανομία Θεσσαλονίκης και στον ΕΦΕΤ Κεντρικής Μακεδονίας ως Επιθεωρητής Τροφίμων. Είναι Επικεφαλής Επιθεωρητής συστημάτων ασφάλειας-ποιότητας – περιβάλλοντος -Βιολογικών προϊόντων( ISO 22000,
9001, 14001 , BIO) και μέλος του Δ.Σ του Φιλανθρωπικού Σωματείου Ι Άσυλο του παιδιού, διετέλεσε μέλος του Δ.Σ Γηροκομείου Βασιλειάδα και είναι απλό μέλος στον Αθωνίτη , την Φιλόπτωχο Αδελφότητα ανδρών Θεσσαλονίκης και την American Hellenic Educational Progressive Association (AHEPA). Είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη 20 ετών, φοιτήτρια.

lept

Λεπτοκαρόπουλος Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στην πόλη του Κιλκίς το 1972. Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και αποφοίτησε από το 7ο Λύκειο. Μετά την στρατιωτική του θητεία, το 1993 ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση, κατασκευή και εμπορία δερμάτινων ρούχων. Από το 2004 έως και τα τέλη του 2018 ασχολήθηκε με τον κλάδο των αυτοκινητιστών και διετέλεσε για περισσότερο από πέντε χρόνια Γενικός Γραμματέας του Ραδιοταξι Μακεδονία. «Γνωρίζοντας από κοντά τα προβλήματα της πόλης μας ελπίζω και πιστεύω πως μονο με πολλά μικρά «θαυματα» θα κανουμε μια μεγαλη αλλαγη.»

υποψηφιοι

Ματζίρης Εμμανουήλ

mis

Μησιάκας Χρήστος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας. Έπαιξα ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ και του Ηρακλή και για κάποια χρόνια αγωνίστηκα σε επαγγελματικό επίπεδο. Αργότερα ως ιδιοκτήτης ΤΑΧΙ  άρχισα να συμμετέχω στα κοινά μέσω του σωματείου μας. Πιστεύω πως οι νέοι, παραγωγικοί άνθρωποι έχουν να προσφέρουν πολλά στον τόπο μας. Για αυτόν τον λόγο με ενέπνευσε και ο Μάκης Κυριζίδης και αποφάσισα να εμπλακώ στα δρώμενα του δήμου Θεσσαλονίκης, μη μένοντας ένας απλός παρατηρητής, αλλά σκοπεύοντας να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Είμαι 45 χρονών, παντρεμένος με ένα παιδί και πιστεύω πως οι συνθήκες είναι πλέον κατάλληλες, για να υλοποιηθεί το όραμα μας.

μητ

Μήτρου Κωνσταντίνος

Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1975. Αποφοίτησε από το 17 ο Λύκειο Θεσσαλονίκης. Τη περίοδο 1992- 1995 εργάστηκε στο γενικό χημείο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζαχάρεως και παράλληλα σπούδαζε στο Τμήμα Βιοχημικών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων. Μετά την στρατιωτική του θητεία ως υπαξιωματικός (1995-1997), εισήχθηκε στο Τμήμα Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων στο Α-ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Από το 2002 έως και το 2009 εργάστηκε ως σύμβουλος διαφήμισης και εξουσιοδοτημένος πωλητής της INFOTE –ΧΡΥΣΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. Επίσης έχει εργαστεί στην εφημερίδα ΧΡΥΣΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ καθώς και στο έντυπο CITY MAGAZINE μέχρι το 2015. Από το 2015 εργάστηκε ως υπεύθυνος στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, έκδοσης λογαριασμών, διακανονισμών καθώς και εξυπηρέτησης μεγάλων πελατών της ΕΥΑΘ
"Μου ήταν πολύ εύκολο να δεχτώ την τιμητική πρόταση που δέχτηκα από τον Μάκη Κυριζίδη καθώς έχουμε το ίδιο όραμα. Ούτε δεξιά, ούτε αριστερά, μόνο θετικά για την πόλη στην οποία γεννηθήκαμε, ζούμε και αγαπάμε.

γξ

Μπαρζόκα Χρύσα

Η Χρύσα Μπαρζόκα είναι εικαστική καλλιτέχνις που γεννήθηκε, ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Ασχολείται επισταμένα με την Τέχνη περισσότερα από 20 χρόνια, εκ των οποίων τα τελευταία 10 με την ζωγραφική, με μεγάλη επιτυχία. Έχει σπουδάσει ζωγραφική με τον Βασίλη Μπότα, στο Κέντρο Γραμμάτων & τεχνών του Δίου Ολύμπου ψηφιδωτό με τον Βαγγέλη Γαληνό, έχει εκθέσει έργα της σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα, Γαλλία, Αυστρία, Γερμανία, Ρωσία. Είναι μέλος του Συλλόγου Ζωγράφων Θεσσαλονίκης & Β. Ελλάδας. Έργα της ανήκουν σε ιδιωτικές συλλογἐς. Η ζωγράφος συμπράττει με την Ομάδα Τεχνών ARC (Art Revisited Collective) από τον Μάιο του 2018. Είναι εθελόντρια & ενεργό μελος στην προσπάθεια ανεύρεσης συμβατού δότη για τους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία στους Εθελοντες Δότες Μυελού των οστων με τον εθελοντικό σύλλογο "ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ" για το πανεπιστήμιο Πατρών.

μπ

Μπέκας Ιωάννης

Έχει αποφοιτήσει από μουσικό σχολείο και παίζει μια ευρεία γκάμα μουσικών οργάνων όπως πιάνο, κιθάρα, σάζι, ούτι, παραδοσιακό κλαρίνο και κρουστά. Αναγνωρίσιμος από τις live εμφανίσεις του τα τελευταία 15 χρόνια, δίπλα σε μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής, ξεχώρισε για την ιδιαίτερη σκηνική του παρουσία και την έντονη προσωπικότητα του. "Με θετική σκέψη. Με Αγάπη στην Πόλη που ζω. Με όνειρα...μπόλικα. Με ανάγκη...υλοποίησης των. Με Πίστη ...στον Μάκη & στο Σχέδιο του".

βο

Μπόμπορη Ελένη

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Αποφοίτησα με άριστα από τα Εκπαιδευτήρια: «ο Απόστολος Παύλος». Εισήχθη στην πρώτη μου επιλογή του τμήματος Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του Αριστοτελείου όπου και τιμήθηκα. Διακρίθηκα σε θέματα Βιοηθικής. Ολοκλήρωσα την πρακτική μου ως διδάσκουσα στο 1ο Γυμνάσιο Θέρμης. Συνεχίζω τις σπουδές μου στο δρόμο της συστημικής ψυχοθεραπείας και της γιόγκικης παράδοσης με συνεχή αναζήτηση στον Άνθρωπο, ως μοναδική προτεραιότητα και ανάγκη. Έχω αφήσει και συνεχίζω θαρραλέα να αφήνω το στίγμα μου στον χώρο του Αθλητισμού, των Τεχνών, του Πολιτισμού. Αεικίνητη, με το χαμόγελο, να μεταδώσω ότι αξίζει.

υποψηφιοι

Μωϋσίδου Ίννα

ts

Νικολαίδου Ελένη

Είμαι παντρεμένη με τον Δημήτριο Τσιορέλα και μητέρα δύο παιδιών. Μένω στην Άνω Πόλη Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιούμαι ενεργά στα τοπικά ζητήματα της Γ' Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης. Εργάστηκα ως μοντελίστ και είμαι μέλος του ΔΣ 7ου ΚΑΠΗ Άνω Πόλης Θεσ/νίκης.

υποψηφιοι

Ξενιτοπούλου Δήμητρα

υποψηφιοι

Οικονόμου Γιώτα

υποψηφιοι

Ουζουνίδης Γεώργιος

φδ

Παπαγεωργίου Μαρία

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και σπούδασα στη Θεσσαλονίκη. Από το 2005 και μέχρι σήμερα ασκώ το επάγγελμα της Δικηγόρου και Μεταφράστριας. ( Απόφοιτος της Νομικής του Α.Π.Θ. και του Μεταπτυχιακού τμήματος Μεταφραστικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Σέφιλντ του Ηνωμένου Βασιλείου). Η αγάπη μου για τη γενέθλια Θεσσαλονίκη με οδήγησε στην απόφαση σε αυτό το κομβικό χρονικό σημείο για την Ελλάδα να ασχοληθώ κατόπιν προτροπής του συναδέλφου Μάκη Κυριζίδη με τα κοινά της πόλης μας. Με ελπίδα θετική για το μέλλον εύχομαι τα καλύτερα για αυτήν.
Μια πόλη χωρίς νικητές και ηττημένους, αλλά συμπολίτες συνειδητούς με κοινό γνώμονα πορείας την ευημερία της Θεσσαλονίκης.

υποψηφιοι

Παπαγεωργίου Νικόλαος

πτε

Πατυλούδη Ειρήνη

Ονομάζομαι Ειρήνη Πατυλούδη και μένω εδώ και 33 χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Γερμανία και η καταγωγή μου είναι από τα Πετρωτά, Έβρου. Είμαι παντρεμένη και έχω 2 γιους. Έχω σπουδάσει Αισθητική αλλά με κέρδισε η Αρτοζαχαροπλαστική και η Μαγειρική μιας και ο σύζυγος είναι αρτοποιός και είχαμε την δική μας επιχείρηση. Ασχολούμαι με την ιστοσελίδα μου http://www.cook-bake.gr και την πολύ πετυχημένη Ομάδα μαγειρικής μου στο facebook, Συνταγές, εύκολες, γρήγορες και νόστιμες. Είμαι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας, σύζυγος, μητέρα, νοικοκυρά, εθελόντρια. Με ενδιαφέρει η παραδοσιακή κουζίνα και πως μπορούμε να την διαδώσουμε, να την μάθουμε και να την γευτούμε. Είμαι επίσης ασθενής με αυτοάνοσο νόσημα γι αυτό είμαι και μέλος σε συλλόγους που παλεύουν  για την σωστή ενημέρωση και τα δικαιώματα των ασθενών με αυτοάνοσα νοσήματα που είναι πάρα πολλά και ο κόσμος δεν γνωρίζει. Είμαι δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Μάκη Κυριζίδη και την Θεσσαλονίκη Θετικά για την θέληση του να ζήσουμε σε μία πόλη όπως πρέπει να είναι και θα παλέψουμε γι αυτό.

υποψηφιοι

Παχούμης Νικόλαος

p

Πετρίδης Κώστας

Είναι μηχανολόγος μηχανικός. Έχει ειδικευτεί σε τεχνολογίες Ναυπηγικής -Μηχανολογικής κατεύθυνσης, θέματα Πυροπροστασίας, Πυρασφάλειας και Σωστικών πυροσβεστικών, σύγχρονες Τεχνολογίες αντιμετώπισης θεμάτων Περιβαλλοντικής Προστασίας, με σύνταξη πρωτοποριακών μελετών που αφορούν υποδομές στην αντιρρυπαντική τεχνολογία για τη διαχείριση αστικών απορριμμάτων. Έχει εργασιακή εμπειρία ως προϊστάμενος Γραφείου Μελετών της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Προϊστάμενος του Τμήματος Επισκευών και Συντήρησης Οχημάτων της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Προϊστάμενος του Τμήματος Διαχείρισης και Κίνησης Οχημάτων της Δ/νσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων, Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, Eπιθεωρητής και Υπεύθυνος Τμήματος επιθεώρησης “dry dock” (Ναυπηγοεπισκευαστικών) εταιριών του κλάδου.
 

pol

Πολυμεράς Ευάγγελος

Γεννήθηκα, μεγάλωσα και κατοικώ στην Τούμπα. Αποφοίτησα από το 2ο Λύκειο Άνω Τούμπας. Είμαι πτυχιούχος Δημόσιου Ινστιτούτου Επαγγελματικής Κατάρτισης του τμήματος Marketing – Management. Αποστρατεύτηκα από το σώμα διαβιβάσεων με την ειδικότητα του μάγειρα. Είμαι ιδιοκτήτης κτηματομεσιτικής επιχείρησης και δραστηριοποιούμαι στον χώρο των ακινήτων και των επενδύσεων εδώ και 15 χρόνια. Αγαπώ τον αθλητισμό, καθώς πιστεύω στο ρητό «νους υγιής εν σώματι υγιεί». Στα εφηβικά μου χρόνια υπήρξα παίκτης των ομάδων μπάσκετ του ΠΑΟΚ και της ΜΕΝΤ. Είμαι παντρεμένος με τη Δέσποινα Καρδάση. Αποφάσισα να συνταχθώ με τον ανεξάρτητο συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά», με επικεφαλής τον Μάκη Κυριζίδη, ο οποίος διαθέτει δυναμισμό, αποφασιστικότητα, εμπειρία και κοινό όραμα με μένα. Ζητώ τη στήριξή σας, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο για την πόλη μας.

ρ

Ράπτης Δημήτριος

Γεννήθηκα το 1950 στην Καρπερή Σερρών και είμαι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών. Εκπλήρωσα τις στρατιωτικές μου υποχρεώσεις ως Έφεδρος Αξιωματικός και είμαι πτυχιούχος Τοπογράφος και Προγραμματιστής Η/Υ. Παρακολούθησα σειρά σεμιναρίων σε θέματα Μanagement, Marketing, Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πωλήσεων, Ασφαλιστικού περιεχομένου. Διετέλεσα επιθεωρητής πωλήσεων της Οινοποιίας “Ε. Τσάνταλης ΑΕ” και από το 1976 εργαζόμουν ως στέλεχος του Υπουργείου Οικονομικών. Συνεργάστηκα ως Διευθυντής σε πολιτικά γραφεία Βουλευτών Σερρών και Θεσσαλονίκης. Διετέλεσα Αντιπρόεδρος της Τ.Ο. Παναγίας Δεξιάς Ιδρυτικό μέλος της Ε.Κ.Ο. και Δ.Α.Κ.Ε. υπαλ. Υπ. Οικονομικών Αντιπρόσωπος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας του Υπ. Οικονομικών Διαμένω στη Θεσσαλονίκη από το 1968 και η ενασχόλησή μου με τα κοινά αποτελεί χαρακτηριστικό της οντότητάς μου ως πολίτη.

σαβ

Σαββάτη Αιμιλία

Γεννήθηκε και ζει στην Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο οικονομικό τμήμα της νομικής σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Πλέον δραστηριοποιείται στο οικονομικό τμήμα της επιχείρισης Σ. ΣΑΒΒΑΤΗΣ ΙΚΕ. Παράλληλα, ασχολήθηκε με το χώρο του modeling παίρνοντας μέρος σε αρκετές επιδείξεις μόδας και φωτογραφίσεις γνωστών σχεδιαστών και οίκων μόδας. Φιλόδοξη και εργασιομανής, η Αιμιλία βλέπει τη Θεσσαλονίκη πιο θετικά από ποτέ!

υποψηφιοι

Σαμαράς Μάρκος

Πρόεδρος Κωφαλάλων Θεσσαλονίκης

φφ

Σεράνη Φωτεινή

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή Λαογραφικό Μουσείο, μια περιοχή που τα τελευταία 15 χρόνια έχει χάσει την αίγλη της, έχει υποβαθμιστεί, δεν παρέχει ασφάλεια, δυνατότητα ανάπτυξης των επιχειρήσεων, καθαριότητα, ασφαλτοστρώσεις, επαρκή φωτισμό, ασφαλείς παιδικές χαρές, καλαίσθητα πάρκα, χώρους στάθμευσης, τα αυτονόητα δηλαδή μιας σύγχρονης αναπτυσσόμενης πόλης. Για τα κακώς κείμενα της πόλης μου και ειδικότερα της γειτονιάς μου αποφάσισα να ενεργοποιηθώ περισσότερο και εκτιμώντας και πιστεύοντας το όραμα του Μάκη Κυριζίδη να συμπορευτώ μαζί του Θετικά για τη Θεσσαλονίκη! Είμαι προγραμματίστρια Η/Υ – ειδικός εφαρμογών πληροφορικής. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στη διοργάνωση εκδηλώσεων ως στέλεχος της εταιρείας «Επιλεκτική Διασκέδαση». Παράλληλα είμαι σπουδάστρια του Ανοιχτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Χανίων του τμήματος ψυχολογίας και μέλος της ομάδας Fitness And Sports του Διεθνή Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος».

sou

Σουλιλάρη Χριστίνα

Είναι μητέρα ενός παιδιού 15 χρόνων. Διατηρεί εδώ και 15 χρόνια το κομμωτήριο excellence by Christine ως ιδιοκτήτρια. Σπούδασε hair dressering στο Patrich Cameron hair International, στο Vidal Sassoon Academy και στο Toni&Guy Hairdressing Academy - Erie. Είναι αντιπρόεδρος στο ελληνοαλβανικό επιμελητήριο, διευθύνων σύμβουλος στο orrathess.gr - οδηγός της πόλης, ενεργό μέλος στο διοικητικό συμβούλιο των Kιόνων και διοργανώτρια fashion show με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Μανώλης Σύλλης

Σύλλης Μανώλης

Διατηρώ ανθοπωλείο στην Π. Συνδίκα από το 1985. Από το 2011 έως και σήμερα διατελώ πρόεδρος του τμήματος των επαγγελματιών του επαγγελματικού επιμελητήριου Θεσσαλονίκης. Είμαι μέλος της διοίκησης του ΕΕΘ από το 2006 έως και σήμερα και υπήρξα μέλος της ομοσπονδίας έμπορων κ επαγγελματιών Ν. Θεσσαλονίκης. Συμμετείχα ως γενικός γραμματέας της πανελληνίας ομοσπονδίας ανθοπωλών και διατέλεσα πρόεδρος του σωματείου ανθοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης. Αρθρογραφώ στο περιοδικό του ΕΕΘ και είμαι μέλος του διοικητικού συμβούλιου των ΚΑΠΗ, του δήμου Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Τζιβόγλειου ιδρύματος.

tam

Ταμουρίδου Ματούλα

Γεννήθηκα στην Αριδαία οπου και μεγάλωσα.παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης .Εργάστηκα στον Ιδιωτικό τομέα οπου και συνταξιοδοτηθηκα Ενεργή στην Κοινωνική ,πολιτική της Ενότητας Τριανδρίας ως μέλος.Διετελεσα πρόεδρος στον Σύλλογο Γονέων κ Κηδεμόνων στην Δ Ε εκπαίδευση και Εκπρόσωπος στην Ένωση Γονέων . Είμαι ταμίας στον Πολιτιστικό Σύλλογο Τριανδρίας απο το 2012 έως και σήμερα.

γφ

Ταταρίδης Ιωάννης

Γεννήθηκα και ζω στη Θεσσαλονίκη. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο στον Εθνικό Αστέρα. Εργάζομαι στον ιδιωτικό τομέα. Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Πλοχωρίδου. Εμπιστεύομαι τον Μάκη Κυριζίδη για το ήθος του, για την αποφασιστικότητά του και για το οτι δεν είναι πολιτικός, αλλά ένας νέος αυτοδημιούργητος που αγαπάει τον τόπο του και έχει υλοποιήσιμο πρόγραμμα για τη Θεσσαλονίκη. Γιατί βλέπει τη Θεσσαλονίκη θετικά!
 

Ευαγγελία Τζιάκα

Τζιάκα Ευαγγελία

Η Ευαγγελία Τζιάκα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1987. Είναι τελειόφοιτη του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΑΠΘ ενώ σήμερα σπουδάζει ξανά στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας του ΑΠΘ. Έχει διδάξει σε φροντιστήρια της πόλης για μια δεκαετία. Διατηρεί δύο αρθρογραφικά sites αφιλοκερδώς την Πηγή Παιδείας και το Woman's eye. Η Πηγή Παιδείας είναι ευρέως γνωστή για την προώθηση και στήριξη της εναλλακτικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα μέσω σεμιναρίων και συνεδρίων που διεξάγονται ετησίως σε συνεργασία με το τμήμα Επιστήμων Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΑΠΘ. Η Ευαγγελία είναι παρουσιάστρια στην τηλεόραση ΑTLAS ενώ εργάζεται ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του εκδοτικού οίκου Ανάτυπο.
 

k

Τσαπράζης Ανέστης

Γεννήθηκα στην Κορυτσά το 1981. Πήγα σχολείο εκεί και στα δεκαέξι μου ήρθα στη Θεσσαλονίκη κι έπιασα άμεσα δουλειά σε μεταφορική εταιρία. Για λίγο δούλεψα σε ζαχαροπλαστείο και μετά από την εμπειρία που αποκόμισα στις μεταφορικές, ίδρυσα δική μου εταιρία το 2005, με αντικείμενο τη μετακόμιση, η οποία αποτελείται από οργανωμένο στόλο 16 φορτηγών και απασχολεί 15 εργαζόμενους. Εδώ γνώρισα και τη σύζυγό μου με την οποία αποκτήσαμε δύο παιδιά κι έχουμε μια υπέροχη οικογένεια. Αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τον Μάκη Κυριζίδη, που είναι νέος και γνωρίζοντάς τον χρόνια, πιστεύω σ΄ αυτόν και γιατί είναι θετικός άνθρωπος, όπως άλλωστε ονομάζεται και ο συνδυασμός μας.

tsi

Τσιχουρίδου Παναγιώτα (Γιώτα) - Ευαγγελία

Γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη, στην οποία κατοικώ και εργάζομαι. Σπούδασα στο Οικονομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης της σχολής Ν.Ο.Ε. του ΑΠΘ. Κατά την διάρκεια των σπουδών, διετέλεσα γραμματέας του Δ.Σ. φοιτητών Οικονομικού για 3 έτη καθώς και υπεύθυνη γραφείου τύπου στην φοιτητική παράταξη που ανήκα. Διετέλεσα μέλος στο Δ. Σ. του Σωματείου πρατηριούχων υγρών καυσίμων Θεσσαλονίκης "Άγιος Χριστόφορος" από το 2009- 2012. Από μικρή ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση στην περιοχή Χαριλάου, την οποία ανέλαβα το 2009 και διατηρώ έως σήμερα. Παρακολούθησα και παρακολουθώ πολλά σεμινάρια marketing και digital marketing. Το 2017 προχώρησα στην δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος εμπορίας επίπλων, το οποίο διαχειρίζομαι και λειτουργώ παράλληλα με το φυσικό μου κατάστημα.
 

υποψηφιοι

Τσουβαλάς Δημήτριος

kjk

Φωτιάδης Γεώργιος

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Άνω Τούμπας. Είμαι φοιτητής στο τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας και Πολεοδομίας στο Πολυτεχνείο του ΑΠΘ, ενώ παράλληλα εργάζομαι ως φωτογράφος και βιντεολήπτης στην οικογενειακή επιχείρηση με τον πατέρα μου. Είμαι μέλος στο Σωματείο Φωτογράφων της Κεντρικής Μακεδονίας και μέλος της επιτροπής των φοιτητών της Πολυτεχνικής Σχολής. Η αγάπη για την πόλη μου είναι πολύ μεγάλη και για αυτό έβαλα υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη του κ.Κυριζίδη «Θεσσαλονίκη Θετικά» για να μπορέσω να ενισχύσω το όραμα μας για μια καλύτερη πόλη.

jh

Χατζημανώλης Στέφανος

Απόφοιτος 1ου Λυκείου Καλαμαριάς. Απόφοιτος ΤΕΙ Θεσ/νίκης Σχολή «Τουριστικών Επιχειρήσεων και Διοίκησης Οικονομίας». Ιδιοκτήτης της εταιρείας γενικού τουρισμού «Silver Holidays». Β’ Αντιπρόεδρος Ένωσης Τουρισμού Γραφείων Μακ. Θρακ. Μέλος ΔΣ Ελληνοτουρκικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Βορείου Ελλάδας. Υπεύθυνος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής στην Τουρκία. Υπεύθυνος Επικοινωνίας , Ανάπτυξης και Δημοσίων Σχέσεων του ομίλου Domotel στην Τουρκία. Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Ανάπτυξης του Club Hotel Casino Loutraki στην Τουρκία. Υπεύθυνος Επικοινωνίας – ανάπτυξης του Danai Resort Χαλκιδική στην Τουρκία. Υπεύθυνος Επικοινωνίας – Ανάπτυξης του Sani Resort Χαλκιδική στην Τουρκία. Υπεύθυνος ανάπτυξης και επικοινωνίας Ομίλου Χανδρή ( Χανδρής Χίος & Θεσ/νίκης The Met Hotel. Υπεύθυνος Ανάπτυξης Air Malta στη Θεσ/νίκη με ναύλωση του συνόλου των πτήσεων της από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Υπεύθυνος Ανάπτυξης Syrian – Arab Airlines.