Νέα

Ο Μάκης Κυριζίδης στον εισαγγελέα για την υπόθεση του κρεοπώλη που υπέστη ξυλοδαρμό από αλλοδαπούς

Άμεσα ευαισθητοποιήθηκε ο επικεφαλής των "Θεσσαλονίκη Θετικά" και ήρθε σε επαφή με τον κρεοπώλη που δέχθηκε την επίθεση στο καπάνι από αλλοδαπούς, στο Καπάνι Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα

Ο Μάκης Κυριζίδης για τη νεανική επιχειρηματικότητα

Άμεση απορρόφηση ΕΣΠΑ για τη δημιουργία δομών που θα ενισχύσουν την ενημέρωση και στήριξη των νέων επιχειρηματιών, αλλά και Δίκτυο Ενημέρωσης για τα προγράμματα χρηματοδότησης της  νεανικής επιχειρηματικότητας, υποσχέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μάκης Κυριζίδης,

Περισσότερα

Όχι στην αφισορύπανση των εκλογών!

Όχι στην αφισορύπανση των εκλογών από τον επικεφαλής των "Θεσσαλονίκη Θετικά" Μάκη Κυριζίδη και τους υποψηφίους με την παράταξή του και νυν δημοτικούς συμβούλους, Δημήτρη Ράπτη και Στέλλα Αβραμίδου.

Περισσότερα

Λερώνεις; Πληρώνεις! Το βίντεο της παράταξης "Θεσσαλονίκη Θετικά"

Περπατήσαμε την πόλη. Βρεθήκαμε στις Κεντρικές οδούς αλλά και τα στενά της. Είδαμε τη Θεσσαλονίκη με τα μάτια του επισκέπτη. Ξέρουμε τα προβλήματά της, έχουμε σχεδιάσει τις λύσεις. Πρώτη προτεραιότητα μας η αυστηρή εποπτεία. Λερώνεις; Πληρώνεις!

Περισσότερα

Το μήνυμα του Μάκη Κυριζίδη για το Πάσχα

To άγιο Φως και η αγάπη των ανθρώπων, αυτά φέρνουν την Ανάσταση κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη όπως και παντού στον κόσμο. Το θαύμα της Ανάστασης είναι πάντα πηγή χαράς, αν όμως δεν κατανοηθεί σωστά μπορεί να γίνει παραπλανητικό για τη διαχείριση των κοινών.

Περισσότερα

Το μήνυμα του Μάκη Κυριζίδη για την ημέρα γενοκτονίας των Αρμενίων

"Μια από τις μελανότερες σελίδες της παγκόσμιας ιστορίας, καλούμαστε να θυμηθούμε σήμερα και να μην ξεχάσουμε ποτέ. Το φρικτό μαρτύριο εξόντωσης των Αρμενίων, 104 χρόνια πριν, χαράχτηκε βαθιά στην Εθνική μας μνήμη.

Περισσότερα

Πολιτισμό για όλους και όχι μόνο για τους "φίλους των φίλων" υποσχέθηκε ο Μάκης Κυριζίδης.

Πολιτισμό καθαρό, πολιτισμό ανοιχτό για όλους τους δημιουργούς, υποσχέθηκε ο Μάκης Κυριζίδης σε μια αίθουσα γεμάτη νέους, που έσπευσαν να ενημερωθούν για το πρόγραμμα του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη θετικά".

Περισσότερα

Ημερίδα για το πράσινο, Τρίτη, 16 Απριλίου

Το πράσινο ομορφαίνει την πόλη, κάνει πιο χαρούμενη την καθημερινή μας ζωή, επηρεάζει το μικροκλίμα.
Ελάτε να συζητήσουμε για το πρόγραμμά μας σχετικά με το αστικό πράσινο, την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 19.00, στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 27).

Περισσότερα

Στο Σωματείο Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης

Τη βασική θέση του συνδυασμού ότι το κυκλοφοριακό, μαζί με την καθαριότητα, είναι προτεραιότητα για τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Θετικά, καθώς αποτελούν τα σημαντικότερα προβλήματα για τους δημότες, εξέφρασε ο Μ. Κυριζίδης στη διάρκεια της συνάντησης με το Σωματείο Επιβατηγών Αυτοκινήτων Ταξί Θεσσαλονίκης. 
Περισσότερα

Συνάντηση Μ. Κυριζίδη με τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας κ. Α. Τζιτζικώστα

Συγχαρητήρια για τις διακρίσεις που έχει λάβει η Περιφέρεια στην απορρόφηση Ευρωπαϊκών προγραμμάτων έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Μάκης Κυριζίδης, στον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Απόστολο Τζιτζικώστα.

Περισσότερα

Μ. Κυριζίδης: Στηρίζουμε τον εκσυγχρονισμό της ΔΕΘ

Τη στήριξή του στο πλάνο εκσυγχρονισμού της ΔΕΘ εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Μάκης Κυριζίδης κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΕΘ - HELEXPO Αναστάσιο Τζήκα. «Η πάγια θέση της παράταξης Θεσσαλονίκη Θετικά είναι ένα ανοιχτό στο κοινό, σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο.

Περισσότερα

Ενημέρωση Μ. Κυριζίδη και υποψήφιων του συνδυασμού από τον Μ. Γεράνη, πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ

Στην ανάγκη ορθής ανακύκλωσης από κάθε δημότη ώστε να γίνει η Θεσσαλονίκη μια κοινωνία μηδενικών αποβλήτων, αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό Θεσσαλονίκη Θετικά, Μάκης Κυριζίδης, κατά τη συνάντησή του σήμερα με τον πρόεδρο του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονία

Περισσότερα

Εύχρηστα σακουλάκια για καλό σκοπό!

Δεν δώσαμε λόγους και υποσχέσεις -όπως άλλοι...
Σήμερα δώσαμε στους συμπολίτες μας εύχρηστες συσκευασίες με σακουλάκια για να τα χρησιμοποιούν όταν πάνε βόλτα τα σκυλάκια τους...
Για να κρατάμε τους δημόσιους χώρους καθαρούς!

Περισσότερα

Θετικά ... ως προς τους χώρους στάθμευσης πέριξ του Χαριλάου

Στην ανάγκη αξιοποίησης της δημοτικής περιουσίας προς όφελος των δημοτών αναφέρθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τον συνδυασμό «Θεσσαλονίκη Θετικά» Μάκης Κυριζίδης στη συνάντησή του με τον επικεφαλής της επιτροπής για τον Άρη, Κώστα Χρυσόγονο.
Περισσότερα