Συνεντεύξεις

Συνέντευξη του Μάκη Κυριζίδη στο "Βήμα Press"

Ο Μάκης(Εφραίμ) Κυριζίδης είναι ένας νέος άνθρωπος με όραμα και ιδέες, αλλά και μεγάλη εμπειρία στα Κοινά. Υπηρετεί την πόλη τα τελευταία πέντε χρόνια, ως δημοτικός σύμβουλος, με ισχυρή άποψη, με κοφτερό λόγο και θετική σκέψη.

Περισσότερα

Συνέντευξη στο olathessaloniki.gr

Σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις, οι πολίτες καλούνται να επιλέξουν τους ανθρώπους που θα ψηφίσουν, βασιζόμενοι κυρίως στις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων.

Περισσότερα

Parallaxi για συγκοινωνίες - δημόσιο χώρο

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης δεν θα διορθώσει τον ΟΑΣΘ ή τον διάδοχό του ούτε θα επιταχύνει τις εργασίες του μετρό. Θα διευκολύνει όμως την κίνηση των λεωφορείων με εξορθολογισμό των διαδρομών τους στην πόλη και το άνοιγμα των λωρίδων κυκλοφορίας που καταλαμβάνουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα σε μονοδρόμους.
Περισσότερα

Συνέντευξη στο otavoice.gr

Αν έπρεπε να βαθμολογήσω την απερχόμενη δημοτική αρχή… θα έβαζα 8 στα 10 για τον Μπουτάρη, 2 στα 10 για την Πρωτοβουλία! Ο Γιάννης Μπουτάρης είναι προσωπικότητα, αυτή μόνο μπορώ να βαθμολογήσω. Η πραγματική, όμως, επίδοση της δημαρχίας του κρατήθηκε σε «ιστορικά χαμηλά». Γιατί δεν επέβαλε το ήθος της προσπάθειας και του έργου επί της συνηθισμένης επιφανειακότητας. Αυτό πρέπει να αντιστρέψουμε τώρα.
Περισσότερα

Parallaxi για παραβατικότητα - καθαριότητα

Σε διάστημα 18 μηνών η εφαρμογή του "λερώνεις-πληρώνεις" θα εφαρμοστεί σε ολόκληρο το δήμο. Με διάλογο, ευαισθητοποίηση, πρόστιμα και αποζημιώσεις. Για να καθαρίσουμε και να παραμείνουμε καθαροί. Επιτέλους!
Περισσότερα

Συνέντευξη στο AlterThess

Εμείς στη Θεσσαλονίκη Θετικά ξεκινήσαμε από νωρίς με χειροπιαστά πράγματα. Μπορεί να μην αρέσει σε κάποιους η θέση μας “λερώνεις-πληρώνεις” γιατί είναι συμμετοχική και βάζει το μαχαίρι στο κόκκαλο, αλλά θα ήθελα να ξέρω πως δεν θα σπαταλάμε 60 περίπου εκατομμύρια ευρώ το χρόνο για δήθεν καθαριότητα! Το ίδιο και για την κίνηση στην πόλη, τα αδέσποτα και τόσα άλλα.
Περισσότερα

Συνέντευξη στο SalonicaNews

Είναι ο πρώτος που δημιούργησε υπερκομματική παράταξη για να διεκδικήσει το δήμο με σύνθημα "Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Θετικά" απορρίπτοντας ταμπέλες.
Περισσότερα